Για λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ


keosoe

Pωσία

Εκτύπωση
PDF

18 Νοεμβρίου 2013

Ρωσία: κυβέρνηση και κρασί προς πιθανή σύγκρουση

Σύμφωνα με την κατάταξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας , η Ρωσία δεν κατατάσσεται στο top 10 των καταναλωτριών χωρών στο αλκοόλ.

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF

31 Μαΐου 2013

Ρωσία: οι διαφημίσεις για το κρασί επιτρέπονται και πάλι τα γεωργιανά κρασιά επιστρέφουν

Ο μήνας Μάιος του 2013 διαμόρφωσε ένα επαναστατικό σκηνικό για τη ρωσική αγορά οίνου, με την επιστροφή των γεωργιανών προϊόντων και των διαφημίσεων

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF

30 Νοεμβρίου 2012

Γεωργιανά κρασιά: σύντομα θα επιτραπεί να επιστρέψουν στη ρωσική αγορά;

Από το 2006, η Ρωσική Υπηρεσία Υγείας απαγορεύει κάθε εισαγωγή των γεωργιανών κρασιών στη Ρωσία. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF

2 Νοεμβρίου 2012

Ρωσία: Ορισμός ελάχιστης τιμής στους οίνους

Σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Izvestia, η ρώσικη κυβέρνηση εξετάζει την προοπτική ορισμού ελάχιστης τιμής στους οίνους για να αντισταθμίσει στην εγχώρια αγορά οίνου την άνοδο των τιμών σταφυλιών

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF

13 Ιουνίου 2012

Η ρώσικη αγορά εγκαταλείπει τα κρασιά της πρώην ΕΣΣΔ γι αυτά της Ε.Ε.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας Έκθεσης του Λονδίνου London International Wine Fair, η Ένωση Οινοχόων και Οινοπαραγωγών της Ρωσίας παρουσίασε τα τελευταία στοιχεία από τη ρωσική αγορά οίνου.

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF
2010 - Η Ρωσία θέτει σε αμφισβήτηση την εισαγωγή μολδαβικών οίνων

Οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Μολδαβίας υποφέρουν από τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Μολδαβίας σχετικά με την "κατοχή" της σοβιετικής εποχής στη Μολδαβία.

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF
2009 - Οι εισαγόμενοι οίνοι υποφέρουν από την κρίση, στην εστίαση:

Στη Ρωσία, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, οι θαμώνες που συχνάζουν σε καφετέριες και εστιατόρια, μειώθηκαν κατά 10-40%, ανάλογα με την κατηγορία του καταστήματος. Αναλυτικά, η μείωση ήταν 50-70% σε ακριβά εστιατόρια, 15-20% σε ταχυφαγεία και 20-30% στα καταστήματα της μεσαίας κατηγορίας της αγοράς.

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF
2009 - Ξεκινά η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής κρασιού:

Τον Οκτώβριο στο Κρασναντάρ άνοιξε το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής αφρωδών και ξηρών οίνων στη Ρωσία “Rouskii Azov”. Κατά την έναρξη των εργασιών της, η μονάδα θα έχει δυναμικότητα 75 εκατομμύρια λίτρων ετησίως και θα μπορεί να φτάσει τα 200 εκατομμύρια λίτρα ετησίως.

Περισσότερα...