Για λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ


keosoe

Kαναδάς

Εκτύπωση
PDF

9 Μαΐου 2017

Αύξηση κατά 66% στις εξαγωγές κρασιών προς τον Καναδά, αλλά και πρόβλημα σταθερής τροφοδοσίας ,διαπιστώνει το γραφείο ΟΕΥ στο Τορόντο

Αύξηση στις εξαγωγές ελληνικού κρασιού προς τον Καναδά της τάξεως του 66%, παρατηρείται από το 2010 μέχρι σήμερα και η τάση η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και να αυξηθεί.

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF

8 Νοεμβρίου 2016

Οι ευρωπαίοι παραγωγοί οίνου θεωρούν ότι θα επωφεληθούν από την συμφωνία με τον Καναδά (CETA)

Αν και οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν το 2014, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε τον περασμένο Ιούλιο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το σχέδιο Συνθήκης, ο πρόεδρος του οποίου, Donald Tusk υπέγραψε τη συμφωνία στις 30 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, με τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τρυντό.

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF

14 Ιουνίου 2013

Εξαγωγές οίνων 2012: Άνοδος στη Β. Αμερική, στασιμότητα στις υπόλοιπες αγορές, πτώση στην Κίνα

Σημαντική άνοδο των εξαγωγών στη Β. Αμερική (ΗΠΑ 38,8% σε αξία και 14,64% σε ποσότητα και Καναδά 58,95% σε αξία και 34,79% σε ποσότητα)

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF

10 Απριλίου 2013

Πωλήσεις κρασιού μέσω Διαδικτύου: 5,45% στο Ηνωμένο Βασίλειο λιγότερο από 1% στην Κίνα και στον Καναδά

Αν και υπάρχει ανάπτυξη των πωλήσεων κρασιών μέσω Internet, λίγα είναι τα στοιχεία για την ποσοτικοποίηση των δεδομένων αυτών

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF

9 Ioυλίου 2012

Κεμπέκ: Τα κόκκινα κρασιά κυριαρχούν στην άτυπη καναδική αγορά

Η Societe des Alcools του Κεμπέκ έχει το μονοπώλιο στις πωλήσεις οινοπνευματωδών ποτών στο Κεμπέκ. Η έκθεση  του 2012 για τις δραστηριότητες των υποκαταστημάτων της και των εξειδικευμένων κέντρων της παρέχει μια εικόνα σχετικά με τις καταναλωτικές τάσεις στο Κεμπέκ.

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF

27 Ιουνίου 2012

Καναδάς: αναθεώρηση της επισήμανσης των αλλεργιογόνων στον αμπελοοινικό τομέα (θειωδών, αυγού, γάλα, ψάρια)

Από τις 4 Αυγούστου 2012, η καναδική νομοθεσία υποχρεώνει τα κρασιά που περιέχουν αλλεργιογόνα να τα αναφέρουν στις ετικέτες τους.

Περισσότερα...

Εκτύπωση
PDF
2008 - Ο πρώτος συνέταιρος στον Καναδά καταλήγει σε καταστροφή:

Η πρώτη προσπάθεια του Καναδα για δημιουργία συνεταιρισμού έληξε άδοξα και οδήγησε σε οικονομική καταστροφή 19 παραγωγούς στην περιοχή Niagara Peninsula. Ο συνεταιρισμός που ονομάζεται ‘‘οι 20 μέλισσες’’ αποτελείτο από 19 παραγωγούς και μια οινοποιό τη Sue Ann Staff.

Περισσότερα...