Εκτύπωση
PDF

24 Σεπτεμβρίου 2012

Ηνωμένο Βασίλειο: H Weight Watchers χορηγός σε κρασί με χαμηλή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα

O McWilliams που είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αυστραλιανών οίνων συνεργάζεται με ένα πρόγραμμα διαίτης με την Weight Watchers στην Αγγλία.

Τα κρασιά αυτής της γκάμας χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ (6-10 βαθμούς) θα έχουν επικολλημένα αυτοκόλλητα "ProPoints" της Weight Watchers τα οποία θα δίνουν πληροφόρηση σε θέματα διατροφής στους καταναλωτές. Σε δελτίο τύπου, ο Αυστραλός παραγωγός McWilliams ανέφερε ότι είναι ευτυχής με την υποστήριξη που δείχνει η Weight Watchers και ότι η εταιρεία του είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε όσους αγαπούν το κρασί τη δυνατότητα μικρής ποσότητας αλκοόλ και λίγων θερμίδων.
Αυτή η συνεργασία αναμένεται ότι θα είναι αποτελεσματική στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο McWilliams έχει ήδη συνεργαστεί με την Weight Watchers στην αγορά της Αυστραλίας από το 2010. Η Weight Watchers ήδη παράγει κρασιά με το δικό της σήμα σε συνεργασία με τα γερμανικά κρασιά Reh alleamnds Kendermann. Σύμφωνα με το περιοδικό Harper, η επέκταση της σειράς αντανακλά την αυξανόμενη ζήτηση, στην Αγγλία των κρασιών με χαμηλά επίπεδα αλκοόλ (Στην Αγγλία οι πωλήσεις εκτιμώνται σε 1 εκατομμύριο κιβώτια το 2011).