Eιδήσεις
17 Αυγούστου 2015
Έλεγχοι σε επιχειρήσεις παραγωγής χυμού σταφυλής και πρώτης ύλης για χυμό σταφυλής
Με εγκύκλιό του το τμήμα Οίνου και αλκοολούχων ποτών του ΥΠΑΠΕΝ ενημερώνει, τις επιχειρήσεις που παράγουν χυμό σταφυλής ή θειωμένο χυμό
ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
4. Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά της ελληνικής αμπελουργίας - υφιστάμενη κατάσταση - Συμπεράσματα (Παρασκευάς Κορδοπάτης, Διευθυντής ΚΕΟΣΟΕ)
12. Ανταγωνιστική αμπελουργία (Γραπτή παρέμβαση Γιάννη Βογιατζή, Προέδρου Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου)
17. Η φιλοσοφία και οι επιδιώξεις της νέας ΚΑΠ 2023-2027 (Νικόλαος Μανέτας, Προϊστάμενος ΕΥΔ ΣΣ ΚΑΠ)
22. Ομάδες Παραγωγών (Αθανασία Μερεμέτη, Προϊσταμένη Μονάδας Συνεργασίας και Καινοτομίας, ΕΥΕ ΠΑΑ)
23. Σύνοψη συμπερασμάτων Συνεδρίου
19/12/2022
Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ
Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ
Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ
Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου
Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020
Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ
Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ