27 Μαρτίου 2023
WINE IN MODERATION
Ο κλάδος του κρασιού «δεν πρέπει να τον αποκλείσει τα μηνύματα για υπεύθυνη κατανάλωση»
Αντιμέτωπος με τις πιέσεις των υγιεινιστών για την κατανάλωση κρασιού, ευθύνη του αμπελοοινικού κλάδου είναι να μεταφέρει εκπαιδευτικά μηνύματα για την υπεύθυνη χρήση των προϊόντων του, τονίζει πρόεδρος της Wine In Moderation, η οποία θα λανσάρει ένα εκπαιδευτικό εργαλείο για επαγγελματίες.
«Πρέπει να είμαστε ενεργοί. Έχουμε την ευθύνη να δώσουμε στους καταναλωτές που απολαμβάνουν το κρασί τρόπους να το κάνουν χωρίς να επηρεάσουν την υγεία τους», ανακοινώνει ο Sandro Sartor, πρόεδρος της Wine In Moderation.
Περισσότερα...