Εκτύπωση
PDF

24 Σεπτεμβρίου 2012

Ηνωμένο Βασίλειο: H Weight Watchers χορηγός σε κρασί με χαμηλή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα

O McWilliams που είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αυστραλιανών οίνων συνεργάζεται με ένα πρόγραμμα διαίτης με την Weight Watchers στην Αγγλία.

Τα κρασιά αυτής της γκάμας χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ (6-10 βαθμούς) θα έχουν επικολλημένα αυτοκόλλητα "ProPoints" της Weight Watchers τα οποία θα δίνουν πληροφόρηση σε θέματα διατροφής στους καταναλωτές. Σε δελτίο τύπου, ο Αυστραλός παραγωγός McWilliams ανέφερε ότι είναι ευτυχής με την υποστήριξη που δείχνει η Weight Watchers και ότι η εταιρεία του είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε όσους αγαπούν το κρασί τη δυνατότητα μικρής ποσότητας αλκοόλ και λίγων θερμίδων.
Αυτή η συνεργασία αναμένεται ότι θα είναι αποτελεσματική στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο McWilliams έχει ήδη συνεργαστεί με την Weight Watchers στην αγορά της Αυστραλίας από το 2010. Η Weight Watchers ήδη παράγει κρασιά με το δικό της σήμα σε συνεργασία με τα γερμανικά κρασιά Reh alleamnds Kendermann. Σύμφωνα με το περιοδικό Harper, η επέκταση της σειράς αντανακλά την αυξανόμενη ζήτηση, στην Αγγλία των κρασιών με χαμηλά επίπεδα αλκοόλ (Στην Αγγλία οι πωλήσεις εκτιμώνται σε 1 εκατομμύριο κιβώτια το 2011).

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 76 επισκέπτες συνδεδεμένους