Εκτύπωση
PDF

24 Νοεμβρίου 2011

Ενεργοποιήθηκε η αίτηση εγγραφής των ΣΑΟ στο Μητρώο

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Αγροτικού Συνεργατισμού & ομαδικών δραστηριοτήτων η 35599/8-11-2011 (ΦΕΚ 2634 Β΄/ 9-11-2011) Απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, «Μορφή περιεχόμενο και τήρηση Εθνικού Μητρώου ΣΑΟ καθώς και διαδικασία πρώτης εγγραφής των ΑΣ, των ΕΑΣ και των Αναγκαστικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων».

Παράλληλα στην κεντρική σελίδα υποδοχής του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (www.minagric.gr) και σε ειδικό banner (ΜΗΤΡΩΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ) μπορούν να υποβάλλουν μέχρι τις 21/12/2011, αιτήσεις εγγραφής, στην Εποπτική Αρχή Αγροτικών Συνεταιρισμών. Μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, οφείλουν να υποβάλλουν αίτημα εγγραφής οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, οι Αναγκαστικοί Συνεταιρισμοί και οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 265 επισκέπτες συνδεδεμένους