Εκτύπωση
PDF

30 Μαΐου 2011

Ηνωμένο Βασίλειο: Η WSTA υιοθετεί μεθόδους πρόληψης της απάτης>

Η WSTA (Wine & Spirit Trade Association) ετοιμάζεται να προωθήσει μια μονάδα πρόληψης της απάτης, σε στενή συνεργασία με την αστυνομία και τα Βρετανικά τελωνεία για την καταπολέμηση της απάτης στο εμπόριο οίνου (πλαστογραφίας, παραποίησης ετικετών.

Αυτή η ειδική μονάδα κατά της απάτης θα επιτρέψει στην WSTA να έχει νόμιμη πρόσβαση σε επιβεβαιωμένες πληροφορίες ή σε υπόνοιες απάτης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του εμπορίου οίνου και να έρχεται σε επαφή με την αστυνομία, τα τελωνεία και τις υπηρεσίες επιθεώρησης.
Στις αρχές του μήνα, αποκαλύφθηκε από την WSTA ηλεκτρονική απάτη, όπου στοίχισε στο θύμα £10.000. Οι απατεώνες είχαν χρησιμοποιήσει πλαστά e-mail για να παραγγείλουν σε μια γαλλική εταιρεία οίνους χωρίς βέβαια να υπάρχει αντίκρυσμα. Η WSTA ειδοποίησε την αστυνομία. Κύριος σκοπός της WSTA δεν είναι μόνο η προστασία των καταναλωτών, αλλά και η διαφύλαξη της εικόνας ολόκληρου του κλάδου των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον οίνο.

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 78 επισκέπτες συνδεδεμένους