"Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ.: 161/472/30-06-2020 σχετικής πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, είναι σε καθεστώς αξιολόγησης.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ

keosoe

Εκτύπωση
PDF

5 Νοεμβρίου 2010

Διαδικτυακό σεμινάριο για τα ελληνικά κρασιά

Tην Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010 και από ώρα 16:00μ.μ έως 18:30μ.μ θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) στα γραφεία του Υπουργείου Εξωτερικών (Ζαλοκώστα 10, 5ος όροφος), με θέμα την παρουσίαση των ελληνικών κρασιών καθώς και του νέου στρατηγικού σχεδίου για το branding & marketing του επώνυμου ελληνικού κρασιού.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην  ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Υπουργείου Εξωτερικών όπου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή σύνδεση με τα γραφεία οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων 1. Αμερικής , 2. Καναδά, 3. Αγγλίας, 4. Βελγίου, 5. Ολλανδίας, 6. Γερμανίας, 7. Ρωσίας, 8. Δανίας,  9. Σουηδίας, 10. Κίνας, 11. Γαλλίας, 12. Ινδίας. Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος. Την συζήτηση θα συντονίσουν οι κκ. Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Στέλιος  Μπουτάρης  και Αλέξανδρος Κουρής.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Οι αιτήσεις στο πρόγραμμα Οινογνωσία είναι σε στάδιο αξιολόγησης


Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 470 επισκέπτες συνδεδεμένους