Εκτύπωση
PDF

27 Σεπτεμβρίου 2021

Δίπλα στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Μαντουδίου η Santo Wines

 

Οι συνεταιριστικές αξίες διαπνέονται απολύτως από το πνεύμα της αλληλεγγύης. Αυτό σημειώνει ο πρόεδρος της της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων Μάρκος Καφούρος σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Κοινότητας Παπάδων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας , με την οποία του γνωστοποιεί την απόφαση του Δ.Σ. της οργάνωσης να ενισχύσει, κατά τις δυνατότητές της, τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ειδικότερα, στην επιστολή του προς τον κ.Γεώργιο Αντωνίου, ο κ.Καφούρος αναφέρει:

"Η απόφασή μας να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, χάνοντας μέρος ή και ολόκληρη την περιουσία τους στις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου, είναι για όλους εμάς, διοίκηση και αμπελουργούς- μέλη της Santo Wines , μια ηθική υποχρέωση. Επιβάλλεται άλλωστε από τις ίδιες τις συνεταιριστικές αξίες, τις οποίες υπηρετούμε, και που όπως καλά γνωρίζετε διαπνέονται απολύτως από το πνεύμα της αλληλεγγύης.

Είμαστε δίπλα σας και παρακαλώ μεταβιβάστε τη συμπάθεια και την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους αλλά και σε όλους τους πληγέντες κατοίκους της περιοχή σας."

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 203 επισκέπτες συνδεδεμένους