Εκτύπωση
PDF

26 Νοεμβρίου 2020

Έκρηξη διαδικτυακών πωλήσεων κρασιών στις ΗΠΑ

 

Το Wine.com, η κορυφαία ιστοσελίδα λιανικής πώλησης κρασιού στις ΗΠΑ, έκλεισε το πρώτο εξάμηνο της οικονομικής του περιόδου (1 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου) με έσοδα 176 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που αντιπροσωπεύει ποσοστιαία αύξηση 217% ς. Τους τελευταίους 12 μήνες τα έσοδα ανήλθαν σε 285 εκατομμύρια δολάρια, καταγράφοντας αύξηση 102%.

Γι αυτούς τους τελευταίους 12 μήνες τα στοιχεία δείχνουν επιτάχυνση της ανάπτυξης των διαδικτυακών πωλήσεων καθώς οι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για αγορές κρασιών σε αριθμούς ρεκόρ:

• Τα έσοδα από μέλη StewardShip (πρόγραμμα απεριόριστης αποστολής 49 $ / έτος του Wine.com), αυξήθηκαν κατά 123% σε 157 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ αυξάνεται το μερίδιο αυτών των πιστών πελατών.

• Οι πελάτες προτιμούν όλο και περισσότερο να αγοράζουν από τα τηλέφωνά τους. Τα έσοδα από κινητές συσκευές αυξήθηκαν κατά 105% σε 100 εκατομμύρια $.

• Η εταιρεία παρουσίασε το Picked by Wine.com, μια εξατομικευμένη συνδρομή για κρασιά που συνδυάζει την τεχνογνωσία των πραγματικών σομελιέ με έναν προσωπικό αλγόριθμο για την επιλογή επαναλαμβανόμενων αποστολών έξι κρασιών για κάθε πελάτη, βασισμένων στις προτιμήσεις και στα σχόλιά τους, στη συχνότητα αγοράς και στην τιμή.

• Το Wine.com επέκτεινε επίσης τη σειρά των εικονικών γευσιγνωσιών κρασιού με το «Who’s who» του κόσμου του κρασιού. Από την έναρξη του Απριλίου, η εταιρεία έχει φιλοξενήσει 45 εκδηλώσεις που έχουν προβληθεί σε περισσότερα από 63.000 νοικοκυριά.

«Αμερικανοί από όλα τα μέρη της χώρας, ηλικιακές ομάδες και επίπεδα εμπειρίας κρασιού ανακαλύπτουν τον κόσμο του κρασιού με νέο τρόπο μέσω του Wine.com», δήλωσε ο Rich Bergsund, Διευθύνων Σύμβουλος της Wine.com. "Έχουμε μια μακρά λίστα καινοτομιών στον χάρτη πορείας μας - μόλις αρχίζουμε!"

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 177 επισκέπτες συνδεδεμένους