Εκτύπωση
PDF

8 Ιουλίου 2020

Ανοίγει σήμερα το σύστημα υποδοχής αιτήσεων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» της ΚΕΟΣΟΕ


Από τις 3:00 μμ και μετά θα είναι διαθέσιμο σήμερα, το ηλεκτρονικό σύστημα υποδοχής αιτήσεων για συμμετοχή των υποψηφίων ωφελουμένων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ», που υλοποιεί η ΚΕΟΣΟΕ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι υποψήφιοι που μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://oinognosia.keosoe.gr/, πρέπει να είναι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου απασχόλησης και να εργάζονται, είτε με Σύμβαση αορίστου/ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, είτε με Σύμβαση αορίστου/ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης ,είτε να είναι εποχικά ή εκ περιτροπής απασχολούμενοι. Εξαιρούνται οι αυτοαπασχολούμενοι κάθε μορφής .

Για την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην οποία περιγράφονται αναλυτικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, τα δικαιολογητικά και τα κριτήρια προτεραιότητας , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ στη διεύθυνση http://www.keosoe.gr/ και να “κλικάρουν” στο μενού «Πρόγραμμα Οινογνωσία» (πάνω αριστερά).

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν γραπτά ερωτήματα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Αυγούστου 2020 και ώρα 3:00 μμ.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 154 επισκέπτες συνδεδεμένους