Εκτύπωση
PDF

16 Απριλίου 2020

«Στο σπίτι και στην υγειά μας»Ο αυτοπεριορισμός όλων μας λόγω του covid 19, μας έχει επηρεάσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να παροτρύνει το ευρύ κοινό να μείνει σπίτι, και να αναπτύξει την κουλτούρα του επώνυμου ελληνικού κρασιού και της έμμετρης κατανάλωσης, αξιοποιεί και συνδυάσει τις καμπάνιες «μένουμε σπίτι» και “cheers” του Οργανισμού wine in moderation δημιουργώντας την καμπάνια «Στο σπίτι και στην υγειά μας». Η νέα καμπάνια είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας postscriptum.

 

Προτείνουμε την ανάρτηση της φράσης "Στο σπίτι και στην υγειά μας" μαζί με το λογότυπο που επισυνάπτεται στα σάιτ των οινοποιητικών επιχειρήσεων και των οργανώσεων των παραγωγών καθώς και σε όλους τους λογαριασμούς που η κάθε επιχείρηση διαθέτει στα κοινωνικά δίκτυα. Το λογότυπο καθώς και το λεκτικό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φωτογραφικό υλικό το οποίο θα αναρτάται στο διαδίκτυο ή και σε όποια άλλη χρήση η οποία θα έχει την ανάδειξη του επώνυμου ελληνικού κρασιού καθώς και της έμμετρης κατανάλωσης. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για μια μικρή καμπάνια κάτω από αυτό το σκεπτικό ή τον τίτλο που σχεδιάζουμε να τρέξουμε για την προβολή του «Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού».

 

Επιπλέον, θα σας παρακαλούσαμε όπως μας στείλετε οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες – βίντεο), το οποίο θα πρέπει να συνοδεύεται από περιγραφή στα αγγλικά ή και στα ελληνικά προκειμένου να «ανεβεί» στα social media των Wines of Greece στα Instagram και Facebook.

 

Το υλικό θα μπορούσε να έχει θέμα: κάποιο κρασί που θέλετε να προωθήσετε ή το οινοποιείο σας, κάποια ποικιλία αμπέλου ή και εσάς τους ίδιους. Το υλικό θα ανεβαίνει βάσει προγραμματισμού και υπολογίζουμε στο ένα ποστ την ημέρα.

 

Ιδανικά, θέλουμε το παραπάνω υλικό σε διαστάσεις optimised για το facebook και το instagram αντίστοιχα, καθώς θα διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία του προγραμματισμού, αλλά θα αναδείξει με το καλύτερο δυνατό τρόπο και το περιεχόμενό σας αντίστοιχα. Παραθέτω, σχετικά links για τη διευκόλυνσή σας, με γενικές οδηγίες για όλα τα σχετικά formats/media:

https://www.postplanner.com/ultimate-guide-to-facebook-dimensions-cheat-sheet/

https://later.com/blog/instagram-image-size/

 

Ενδεικτικά θέματα φωτογραφιών:

Wines / winemakers / food and wine / Terroirs / meet the grapes / news / Wine Tourism / Wine in moderation

 

Hashtags:

#ΕπώνυμοΕλληνικόΚρασί

#στοσπίτικαιστηνυγειάμας

#menoumespiti

#staysafe

#cheers

#winesofgreece

#drinkgreekwine

 

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 102 επισκέπτες συνδεδεμένους