Εκτύπωση
PDF

13 Ιανουαρίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΑΘΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Το Γραφείο Ε.Ο.Υ. Νέας Υόρκης προέβη σε εμπεριστατωμένη έρευνα βάσει της οποίας εξετάζονται και αναλύονται τρεις βασικές πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου, - οι τάσεις, οι εξελίξεις, στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, το γιατί και το πώς, με στόχο οι Έλληνες εξαγωγείς τροφίμων και ποτών να κάνουν χρήση των νέων εργαλείων - με σημείο αναφοράς την αγορά των Η.Π.Α.

Ξεκινώντας με την ιστορική εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου αγαθών τις Η.Π.Α. γίνεται εκτενής αναφορά στο γιατί οι Η.Π.Α. θα έπρεπε να αποτελούν αγορά προτεραιότητας για τις ελληνικές εξαγωγές και πώς μπορεί ο έλληνας παραγωγός να πουλήσει ηλεκτρονικά σε μια κολοσσιαία αγορά, η οποία έχει ανεξάντλητη δυναμική αλλά δημιουργεί και παγκόσμιες τάσεις.

Το γραφείο Ο.Ε.Υ. Νέας Υόρκης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, υπό προϋποθέσεις , η αγορά είναι δεκτική σε on – line πωλήσεις ελληνικών συσκευασμένων διατροφικών ειδών.

Πατήστε ΕΔΩ για την έρευνα e–commerce στις Η.Π.Α.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 96 επισκέπτες συνδεδεμένους