Εκτύπωση
PDF

10 Δεκεμβρίου 2018

Ερμηνευτικές εγκύκλιοι για το πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και τις Δηλώσεις Παραγωγής Οίνου

Για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του ισχύοντος προγράμματος αναδιάρθρωσης που εξεδόθη το 2018 (ΦΕΚ Β 1505/2.5.2018) ερμηνευτική εγκύκλιο εξέδωσε το τμήμα Αμπέλου οίνου και αλκοολούχων ποτών.

Στην ερμηνευτική εγκύκλιο αναφέρονται λεπτομέρειες για τους ελέγχους των προγραμμάτων αναδιάρθρωσης, την ένταξη των αμπελοτεμαχίων και της επιλεξιμότητας και των ελέγχων, βάσει των δεδομένων του Αμπελουργικού Μητρώου.

Αναφορικά επίσης με την πρώτη εφαρμογή της ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων παραγωγής οίνου – εμπορίας, το ίδιο τμήμα Αμπέλου οίνου και αλκοολούχων ποτών εξέδωσε την αριθμ: 4383/169620/6.12.2018 συνημμένη ερμηνευτική εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία, παρέχεται στους οινοποιούς υποβολή εντύπων, μερικής Δήλωσης Παραγωγής πριν την οριστική υποβολή της συνολικής Δήλωσης Παραγωγής που υποβάλλεται ψηφιακά, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΥΠ.Α.Α.Τρ.

Ακολουθούν οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι του υπουργείου:

Εγκύκλιος 1

Εγκύκλιος 2

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 77 επισκέπτες συνδεδεμένους