Εκτύπωση
PDF

26 Ιουλίου 2018

Τα ισπανικά κρασιά προωθούν το καλοκαίρι

 

Στην εποχή του καύσωνα και των διακοπών, ο ισπανικός τομέας οίνου δίνει έμφαση στην ευχαρίστηση του να πίνει κανείς κρασί με μια καμπάνια για άλλες χώρες, ιδίως τη Γαλλία (Νόμος Evin).

«Το να είσαι ηλιοκαμένος μετά από μια μέρα στην παραλία ή το αεράκι στις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, αυτά είναι μερικά από τα θαύματα του καλοκαιριού, που αξίζει να γιορτάζoνται με κρασί» προτρέπει η τελευταία καμπάνια επικοινωνίας της Ισπανικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Οίνου (OIVE). Στις γιορτές παντού, ακόμη και στις πισίνες , η ισπανική βιομηχανία οίνου προωθεί την ασυνήθιστη κατανάλωση, η οποία δεν ξεχνά να είναι λογική, ενώ η ισπανική κυβέρνηση υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία.

Απορρίπτοντας τα τηλεοπτικά σποτ και τα ένθετα τύπου, αυτή η απρόσκοπτη επικοινωνία περιλαμβάνει επίσης τα κοινωνικά δίκτυα. Με τη λέξη-κλειδί Terraceo Con Vino (ή «βεράντα με κρασί»), η OIVE καλεί όλους τους Ισπανούς να βάλουν ένα ποτήρι στη βεράντα και να το κοινοποιήσουν στο Twitter και το Facebook. Για να δημιουργηθεί ρεύμα, προσφέρει δωρεάν τρία μπουκάλια κρασιού (βλ. Παρακάτω).


 

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 478 επισκέπτες συνδεδεμένους