Εκτύπωση
PDF

4 Ιουλίου 2018

Με κρίσιμα θέματα συγκαλείται η 57η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΚΕΟΣΟΕ, την Πέμπτη 5 Ιουλίου

Συγκαλείται αύριο η 57η τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΚΕΟΣΟΕ στην έδρα της (Λ. Ριανκούρ 73), στην οποία πρόκειται να συζητηθούν τα σημαντικά θέματα του αμπελοοινικού τομέα στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, εν μέσω των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει για την ΚΑΠ μετά το 2020.

Στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΟΣΟΕ αναμένεται να συμμετέχουν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων του υπουργείου ΑΑΤ και φορέων, ενώ τα θέματα στα οποία επικεντρώνει τον απολογισμό του, αλλά και τον προγραμματισμό του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΟΣΟΕ, είναι ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της ελληνικής αμπελουργίας, το πρόγραμμα εκπαίδευσης 1000 εργαζομένων με επιδότηση από την ΚΕΟΣΟΕ, ο ΕΦΚ στο κρασί, η ενότητα και εκπροσώπηση του συνεταιριστικού χώρου και η επίδραση της ΚΑΠ μετά το 2020 στον αμπελοοινικό τομέα.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 117 επισκέπτες συνδεδεμένους