Εκτύπωση
PDF

12 Ιουνίου 2018

Συνέντευξη τύπου με θέμα τη συνεργασία της ΕΔΟΑΟ και της Aephoria.net , στο πεδίο της καινοτομίας και των εφαρμογών της στον αμπελοοινικό τομέα


Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου, οι κ.κ. Βαγγέλης Αργύρης και Πέτρος Κόκκαλης θα δώσουν συνέντευξη τύπου με θέμα τη συνεργασία της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) και της Aephoria.net , στο πεδίο της καινοτομίας και των εφαρμογών της στον αμπελοοινικό τομέα.

Η συνέντευξη θα δοθεί στο Electra Palace (Νικοδήμου 18) στην αίθουσα Αλκυόνη, στις 12:00.

Υπενθυμίζεται ότι η αυριανή συνέντευξη τύπου πραγματοποιείται μετά από διαδοχικές συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων της ΕΔΟΑΟ με εκπροσώπους της Aephoria.net αποτέλεσμα των οποίων ήταν να επιτευχθεί συμφωνία του προέδρου της ΕΔΟΑΟ Βαγγέλη Αργύρη και του προέδρου της Aephoria.net Πέτρου Κόκκαλη, όσον αφορά την υιοθέτηση πρότασης της Aephoria.net για την διοργάνωση του 1ου διαγωνισμού Καινοτομίας στον Αμπελοοινικό τομέα. Ο Διαγωνισμός θα αποτελέσει ένα χρήσιμο μέσο που θα επιτρέψει στον κλάδο και στους επαγγελματίες οινοποιούς να απαντήσουν από καλύτερη θέση στις προκλήσεις των καιρών, ενώ παράλληλα θ’ αξιοποιηθεί η εμπειρία της Aephoria.net σε άλλα γεωργικά προϊόντα (ελαιόλαδο).

«Η ραγδαία αλλαγή του κόσμου, από τις παραγωγικές μεθόδους μέχρι το περιβάλλον του εμπορίου και των εμπορικών δομών, καθιστά υποχρεωτική για τον Αμπελοοινικό κλάδο, αλλά και για την παραγωγική Ελλάδα γενικότερα, την απόκτηση νέων ποιοτικών-ανταγωνιστικών χαρακτηριστικών, στόχος που μπορεί να επιτευχθεί προφανώς μόνο μέσω της συστηματικής εκπαιδευτικής προσπάθειας, της εξοικείωσης με την τεχνολογία και της υιοθέτησης καινοτόμων πρακτικών» είναι η κοινή διαπίστωση των δυο φορέων.

 

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 94 επισκέπτες συνδεδεμένους