Εκτύπωση
PDF

4 Απριλίου 2018

ΕΔΟΑΟ: Διοργάνωση 1ου Διαγωνισμού καινοτομίας στον Αμπελοοινικό τομέα, με τον Aephoria.net

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΔΟΑΟ με εκπροσώπους της Aephoria.net αποτέλεσμα της οποίας ήταν να επιτευχθεί συμφωνία του προέδρου της ΕΔΟΑΟ Βαγγέλη Αργύρη και του προέδρου της Aephoria.net Πέτρου Κόκκαλη, όσον αφορά την υιοθέτηση πρότασης της Aephoria.net για την διοργάνωση του 1ου διαγωνισμού Καινοτομίας στον Αμπελοοινικό τομέα. Ο Διαγωνισμός θα αποτελέσει ένα χρήσιμο μέσο που θα επιτρέψει στον κλάδο και στους επαγγελματίες οινοποιούς να απαντήσουν από καλύτερη θέση στις προκλήσεις των καιρών, ενώ παράλληλα θ’ αξιοποιηθεί η εμπειρία της Aephoria.net σε άλλα γεωργικά προϊόντα (ελαιόλαδο).

«Η ραγδαία αλλαγή του κόσμου, από τις παραγωγικές μεθόδους μέχρι το περιβάλλον του εμπορίου και των εμπορικών δομών, καθιστά υποχρεωτική για τον Αμπελοοινικό κλάδο, αλλά και για την παραγωγική Ελλάδα γενικότερα, την απόκτηση νέων ποιοτικών-ανταγωνιστικών χαρακτηριστικών, στόχος που μπορεί να επιτευχθεί προφανώς μόνο μέσω της συστηματικής εκπαιδευτικής προσπάθειας, της εξοικείωσης με την τεχνολογία και της υιοθέτησης καινοτόμων πρακτικών» ήταν η κοινή διαπίστωση των δυο φορέων.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 93 επισκέπτες συνδεδεμένους