Εκτύπωση
PDF

26 Μαρτίου 2018

Εκδήλωση του εργαστηρίου Οινολογίας του ΓΠΑ με προσκεκλημένο τον R. Gawel (Australian Wine Institute)


O Richard Gawel μέλος του Australian Wine Institute, είναι ο προσκεκλημένος του εργαστηρίου Οινολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος θα δώσει διάλεξη σχετικά με την δομή του Ινστιτούτου, τη χρηματοδότησή του και την υποστήριξη που παρέχει στις οινοποιητικές μονάδες της Αυστραλίας, ενώ θα παρουσιάσει επίσης εισήγηση με θέμα The effects of phenolics, polysaccharides and the wine matrix on the mouth-feel of white wine.

Η εκδήλωση-διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην βιβλιοθήκη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 στις 14.00 – 16.00.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων συμμετοχές δηλώνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 315 επισκέπτες συνδεδεμένους