Εκτύπωση
PDF

29 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση του αμπελοοινικού κλάδου με την παρουσία του υπουργού ΑΑΤρ. Ε. Αποστόλου

 

Συνάντηση του κλάδου θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ έως 16:00 στο ξενοδοχείο Electra Palace (στη Νικοδήμου, στην αίθουσα Ball Room), με θέμα:

Παρουσίαση και απολογισμός του Προγράμματος Προβολής & Προώθησης της ΕΔΟΑΟ στο πλαίσιο της ΚΟΑ Οίνου

Δυνατότητες αξιοποίησης από τα οινοποιεία

Προγραμματισμός Δράσης

 

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης ιδιαίτερη σημασία έχει η παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ε. Αποστόλου, ο οποίος ενώπιον ολόκληρου του κλάδου θα απαντήσει στα κρίσιμα θέματα του με προεξάρχον αυτό της επιβολής του ΕΦΚ στο κρασί

Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι τοποθετήσεις των προέδρων των τριών κύριων φορέων του ελληνικού κρασιού, της ΕΔΟΑΟ Βαγγέλη Αργύρη, της ΚΕΟΣΟΕ Χρήστου Μάρκου και του ΣΕΟ Γιώργου Σκούρα.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα Προβολής  και Προώθησης μέσω της ΚΟΑ Οίνου της ΕΔΟΑΟ και θα γίνει απολογισμός   της    προηγούμενης    περιόδου   ως   και   ολοκληρωμένη   και    διεξοδική παρουσίαση των δράσεων για την περίοδο 2017-2018, καθώς  και των δυνατοτήτων συμμετοχής.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και απολογισμός του Προγράμματος Προβολής & Προώθησης του Enterprise Greece καθώς  επίσης και παρουσιάσεις για την ανάπτυξη εξαγωγών του κλάδου σε συγκεκριμένες αγορές.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 198 επισκέπτες συνδεδεμένους