keosoe

Εκτύπωση
PDF

1 Νοεμβρίου 2017

Αύριο η έναρξη του Συμποσίου της Wine in Moderation στη Σαντορίνη

H αξιοποίηση της οινοτουριστικής εμπειρίας για την προώθηση του μηνύματος της υπεύθυνης και με μέτρο κατανάλωσης κρασιού βρίσκεται στο επίκεντρο

του Φθινοπωρινού Συμποσίου της Wine in Moderation που θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη, στις 2 και 3 Νοεμβρίου. "Υπεύθυνος Οινοτουρισμός και Οινικός Πολιτισμός " είναι ειδικότερα το θέμα του Συμποσίου, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του WiM George Sandeman, την πρόεδρο του OIV Monika Christmann και τον αντιπρόεδρο της ΕΔΟΑΟ Ι. Βογιατζή.

 

Η πρώτη μέρα των εργασιών είναι αφιερωμένη στον Οινοτουρισμό (ως πολιτιστική κληρονομιά, στις παγκόσμιες τάσεις που τον χαρακτηρίζουν και στη σύνδεση με το WiM), ενώ στη δεύτερη θα συζητηθούν οι βασικές δράσεις του WiM και η εφαρμογή του σε εθνικό επίπεδο. Στο Συμπόσιο θα πάρουν μέρος κορυφαίες προσωπικότητες του οινικού κλάδου από πολλές χώρες.

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 236 επισκέπτες συνδεδεμένους