Εκτύπωση
PDF

31 Αυγούστου 2017

Η αγορά οίνου θα αυξηθεί κατά 4,7% έως το 2021

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Global Data, η παγκόσμια αγορά οίνου προβλέπεται να αυξηθεί κατά 4,7% σε αξία κατά την περίοδο 2016/2021.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Global Data, η παγκόσμια αγορά οίνου πραγματοποίησε το 2016, κύκλο εργασιών 305,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων (259,4 δισεκατομμύρια ευρώ). Ο ρυθμός ανάπτυξης έως το 2021 θα είναι 4,7%. Η πιο ενεργή ζώνη ανάπτυξης στον κόσμο είναι η Asia-Pacific, με χώρες που θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τον όγκο της αγοράς τους επωφελούμενες το δυναμισμό κατανάλωσης που εμφανίζουν. Η Ανατολική Ευρώπη θα είναι επίσης ζώνη ανάπτυξης με προβλέψεις για αύξηση της κατανάλωσης. Το κρασί μπορεί να χάσει μερίδιο αγοράς έναντι άλλων αλκοολούχων ποτών στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νότια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, σύμφωνα με την έκθεση της Global Data.

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 79 επισκέπτες συνδεδεμένους