Εκτύπωση
PDF

28 Φεβρουαρίου 2017

Άνοιξε η ψηφιακή εφαρμογή του ΥΠΑΤΤ για υποβολή αιτήσεων για Άδειες Φύτευσης

Πρόσβαση στο ψηφιακό σύστημα υποβολής αιτήσεων για νέες Άδειες Φύτευσης για το 2017 έχουν από χθες (27/2) οι ενδιαφερόμενοι, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠΑΤΤ “minagric.gr”.

Οι εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΤΤ επιλέγουν από το μενού των ψηφιακών υπηρεσιών το υπομενού «Αίτηση Αδειών Φύτευσης αμπέλου», στο οποίο είτε μπορούν να ενημερωθούν από την επιλογή «Οδηγίες για τη χορήγηση αδειών για νέες φυτεύσεις οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου» είτε να επιλέξουν «Σύνδεση» καταχωρώντας το Όνομα Χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης ή εγγραφόμενοι για πρώτη φορά δημιουργώντας λογαριασμό χρήστη στο υπουργείο.

Οι λεπτομέρειες για τις διατάξεις εφαρμογής των κριτηρίων επιλεξιμότητας και προτεραιότητας των ενδιαφερομένων δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 600/Β/24.2.2017 (πατήστε ΕΔΩ)

Μέχρι σήμερα η Commission δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης σε συνεργασία με την ΚΕΟΣΟΕ, ερώτηση η οποία σχετίζεται με την χρηματοδότηση των Αδειών Φύτευσης.

Ήδη η ΚΕΟΣΟΕ εργάζεται σε σενάρια χρηματοδότησης των φυτεύσεων διαφορετικά από την πρόσφατη επιλογή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης.

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 70 επισκέπτες συνδεδεμένους