Εκτύπωση
PDF

16 Ιανουαρίου 2017

Αναγκαία η χορήγηση παράτασης για την καταχώρηση στοιχείων των συνεταιρισμών στη νέα ψηφιακή εφαρμογή του Μητρώου Αγροτικών Συνεταιρισμών και Συλλογικών φορέων

Αν και τέθηκε σε εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου 2017 η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου ΑΑΤρ. για το Εθνικό Μητρώο Αγροτικών Συνεταιρισμών και άλλων Συλλογικών Φορέων, η είσοδος στην ψηφιακή εφαρμογή για την προσθήκη ή τη διόρθωση των στοιχείων είναι προβληματική, τουλάχιστον την τελευταία εβδομάδα.

Πολλά μέλη της ΚΕΟΣΟΕ, αλλά και η ίδια η οργάνωση στην προσπάθεια τους να εισέλθουν στο ψηφιακό σύστημα του υπουργείου είτε συναντούν ανυπέρβλητες δυσκολίες είτε αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή, με αποτέλεσμα η ΚΕΟΣΟΕ να δέχεται πολλές διαμαρτυρίες και την πίεση των μελών της για παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ.

Είναι γεγονός ότι κατά την μεταφορά των στοιχείων από την παλαιά εφαρμογή στην καινούργια προέκυψαν μεταφορές σε λάθος πεδία από την παλαιά στην καινούργια εφαρμογή, με αποτέλεσμα να απαιτούνται αλλαγές μέσω παρεμβάσεων στην ψηφιακή εφαρμογή που όμως μέχρι σήμερα το πρωί δεν ήταν δυνατές!

Για το λόγο αυτό η ΚΕΟΣΟΕ επικοινώνησε με το ΥΠΑΑΤ ζητώντας παράταση της ημερομηνίας για την διόρθωση ή και καταχώρηση στοιχείων, προθεσμία που λήγει σήμερα. Το υπουργείο διαβεβαίωσε την ΚΕΟΣΟΕ ότι εφόσον υπάρχουν προβλήματα κατά την είσοδο στη νέα εφαρμογή θα χορηγηθεί παράταση, προκειμένου οι συνεταιρισμοί να χρησιμοποιήσουν απρόσκοπτα την νέα ψηφιακή εφαρμογή.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 83 επισκέπτες συνδεδεμένους