Εκτύπωση
PDF

19 Δεκεμβρίου 2016

Λιγότερες από πέρσι οι Δηλώσεις Συγκομιδής

Αν και απομένουν τρεις μέρες μόνο, από την εκπνοή της προθεσμίας (κατά παράταση) για την ψηφιακή υποβολή των Δηλώσεων Συγκομιδής, ο αριθμός των παραγωγών που ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα στην υποχρεωτική υποβολή τους ανέρχεται στον αριθμό των 23.550 έναντι 24.150 την αντίστοιχη περσινή ημερομηνία.

Η υστέρηση του αριθμού υποβολής Δηλώσεων Συγκομιδής λαμβάνει χώρα παρά την αύξηση των κινήτρων υποβολής τους που αφορούν την λήψη άδειας φύτευσης, τον χαρακτηρισμό του αμπελώνα ως εγκαταλελειμμένου ή όχι ενώ αποτελεί και προϋπόθεση για την έγκριση προγραμμάτων αναδιάρθρωσης.

Μεγάλη υστέρηση παρατηρείται στις περισσότερες περιφερειακές ενότητες της χώρας αφού το ποσοστό των αμπελουργών που υποβάλλει Δηλώσεις Συγκομιδής κυμαίνεται από 6%-69%.

Στις περιφερειακές ενότητες των Ιονίων Νήσων το ποσοστό υποβολής ανέρχεται σε 6%, της Δυτικής Ελλάδος σε 12%, της Πελοποννήσου σε 15%, της Στερεάς Ελλάδας σε 16%, της Αττικής με 18% και της Κρήτης σε 25% συνεπώς οι αμπελουργοί στις περιοχές αυτές παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη σχετική απροθυμία ανταπόκρισης στις υποχρεώσεις.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 250 επισκέπτες συνδεδεμένους