Εκτύπωση
PDF

16 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Η SANTO WINES διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τους αμπελουργούς της Σαντορίνης

Με μια διευρυμένη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματολογία η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική ημερίδα για τους παραγωγούς του νησιού. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο οινοποιείο της Ένωσης στον Πύργο με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών σε επίκαιρα θέματα αμπελοκαλλιέργειας και θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους γεωπόνους.

Αναλυτικά τα θέματα που θα αναλυθούν είναι τα εξής:

• Οργανική ουσία του εδάφους, οργανικά λιπάσματα (ωφέλειες κλπ), οργανική λίπανση σε σύγκριση με την συμβατική, οργανική λίπανση για τις καλλιέργειες της Σαντορίνης

• Εξελιγμένη διαφυλλική θρέψη καλλιεργειών της Σαντορίνης.

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στηρίζει έμπρακτα εδώ και 70 χρόνια τους παραγωγούς της Σαντορίνης. Καλλιεργεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους ανθρώπους εκείνους, που θεωρούν τιμή τους που είναι αμπελουργοί και που εξακολουθούν να καλλιεργούν με μεράκι τον ιστορικό αυτό αμπελώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες

Χρήστος Αλεξανδρής, Γεωπόνος

T: 22860 25534

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 83 επισκέπτες συνδεδεμένους