Εκτύπωση
PDF

10 Νοεμβρίου 2016

Η SantoWines γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Hμέρα Οινοτουρισμού

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η SantoWines συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού προσφέροντας την ξεχωριστή οινική εμπειρία της Σαντορίνης μέσα από ανοικτές στο κοινό γευσιγνωσίες και οργανωμένες ξεναγήσεις στο Οινοποιείο.

"Στο οινοποιείο της SantoWines υποδεχόμαστε κάθε μέρα, όλο τον χρόνο, επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη" σημειώνει ο κύριος Μάρκος Καφούρος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της SantoWines. "Στις 13 Νοεμβρίου όμως γιορτάζουμε μια ιδιαίτερη ημέρα που "ενώνει" οινοποιεία από περισσότερες από 60 αμπελουργικές ζώνες της ηπείρου μας- κι όχι μόνο- δημιουργώντας μια κοινή, μεγάλη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ατζέντα εκδηλώσεων με επίκεντρο το κρασί και τον Οινοτουρισμό ".

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η ομάδα της SantoWines θα προσφέρει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες:

- Γευσιγνωσία οίνων από τις 10:00 έως τις 16:00

- Οργανωμένες ξεναγήσεις στο Οινοποιείο και προβολή ντοκιμαντέρ για τον Θηραϊκό αμπελώνα κάθε 2 ώρες (10:00 - 12:00 - 14:00 - 16:00)

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό στο Facebook με πλούσια δώρα για 5 νικητές που θα αναδειχτούν μέσω κλήρωσης.

Περισσότερες πληροφορίες:

Κέντρο Οινοτουρισμού SantoWines Τηλ. 22860 22596 εσωτ. 100

************************************************

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού ξεκίνησε το 2009 ως μια πρωτοβουλία της RECEVIN (European Network of Wine Cities) και πραγματοποιείται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου. Σύντομα ξεπέρασε τα Ευρωπαϊκά σύνορα και πλέον η Ημέρα Οινοτουρισμού γιορτάζεται το δεύτερο Σαββατοκύριακο  του Νοεμβρίου και στις ΗΠΑ, Αργεντινή και Ουρουγουάη.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 206 επισκέπτες συνδεδεμένους