Εκτύπωση
PDF

4 Μαΐου 2016

Λεπτομέρειες εφαρμογής των κριτηρίων εκλεξιμότητας και προτεραιότητας των νέων Αδειών Φύτευσης

Εγκύκλιο εξέδωσε (2224/51782/27.4.2016) το τμήμα Αμπέλου και Ελαίας του ΥΠΑΑΤ σχετικά με τις λεπτομέρειες εφαρμογής, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και την μεθοδολογία επαληθεύσεων και κατάταξης των αιτήσεων για τις νέες ΄Αδειες Φύτευσης κατ΄ εφαρμογή της ΥΑ 1012/21063?18.2.2016, όσον αφορά τα κριτήρια επιλεξιμότητας και προτεραιότητας.

Τα κριτήρια προτεραιότητας ενεργοποιούνται αφού το σύνολο των αιτήσεων ως προς τις εκτάσεις υπερέβη το ποσοστό 1% της εθνικής επιφάνειας με αμπελώνες (περίπου 6450 στρέμματα), με τις εκτάσεις που ζήτησαν οι αιτούντες να ανέρχονται στα 25.023 στρέμματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΄Αδεια Φύτευσης πρέπει να ενεργοποιηθεί εντός της επόμενης τριετίας από την χορήγησή της, διάστημα εντός του οποίου θα κριθεί από την Commission και το ελληνικό αίτημα για την επιχορήγηση των νέων Αδειών Φύτευσης με τις επιδοτήσεις της αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων.

Ακολουθεί η εγκύκλιος

 

 

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 137 επισκέπτες συνδεδεμένους