Εκτύπωση
PDF

24 Αυγούστου 2015

Web: Ηοt Men@Wine, ένα νέο όπλο για το κρασί

Στον απόηχο της είδησης ​​της εβδομάδας για τη γυναικεία λίμπιντο (και της δημοσίευσης για γυναικείο «Βιάγκρα»), ένας λογαριασμός Instagram στην Ιταλία, προσφέρει μια εναλλακτική λύση αφροδισιακού σε υψηλές συγκεντρώσεις τεστοστερόνης και πολυφαινολών.

Νηφάλια βαπτισμένη Hot Men & Wine, αυτή η συλλογή συγκεντρώνει περίπου 200 φωτογραφίες απολλώνιου κάλλους περισσότερο ή λιγότερο δελεαστικές, συχνά συνοδευόμενες με ένα ποτήρι κρασί.

Ακολουθούμενη από 36.000 χρήστες του Instagram η πλατφόρμα με αυτή τη θεματική επιλογή, εντοπίστηκε και επευφημείται από τους συντάκτες του Cosmopolitan, της Daily Mail, του MarieClaire ..

Ο λογαριασμός Hot Men & Wine κατέχεται από το Winophy ένα ιταλικό περιοδικό Gourmet που αναδεικνύει τρόπους που να «γεύεσαι τη διαφορά". Σημειώστε ότι αυτός ο λογαριασμός Instagram υπάρχει και για τις μπύρες, αλλά με πολύ λιγότερη επιτυχία.

 

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 140 επισκέπτες συνδεδεμένους