Εκτύπωση
PDF

30 Ιουλίου 2015

Προς παράταση η υλοποίηση των δράσεων για τα προγράμματα προβολής προώθησης Οίνων σε Τρίτες Χώρες

Τα Capital Controls και οι δυσχέρειες που προκαλούν στις συναλλαγές είναι η αιτία που οι κύριοι φορείς του αμπελοοινικού τομέα ΚΕΟΣΟΕ, ΕΔΟΑΟ και ΣΕΟ ζήτησαν από το ΥΠΑΠΕΝ την παράταση προθεσμίας υλοποίησης των δράσεων προώθησης που πραγματοποιούν τα οινοποιεία σε Τρίτες Χώρες, προθεσμία που λήγει στις 31.7.2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΕΟΣΟΕ η νέα προθεσμία υλοποίησης δράσεων (συνεπώς και της έκδοσης των τιμολογίων) θα ορισθεί η 20η Αυγούστου 2015, ενώ αντίστοιχα παρατείνεται και η υποβολή φακέλων για το Φυσικό Αντικείμενο και την Ετήσια Έκθεση, κατά 10 ημέρες. Συνεπώς η νέα ημερομηνία υποβολής τους, ορίζεται η 30η Αυγούστου 2015.

Αντίθετα δεν θα χορηγηθεί παράταση για την υποβολή του φακέλου πληρωμών στον ΟΠΕΚΕΠΕ . Συνεπώς παραμένει η ίδια ημερομηνία υποβολής δηλαδή η 15η Σεπτεμβρίου 2015.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 358 επισκέπτες συνδεδεμένους