Εκτύπωση
PDF

28 Iουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

Ο κύριος Μανώλης Τσακαλάκης, Γενικός Διευθυντής και Χημικός - Οινολόγος, μετά από πολυετή και πολύτιμη συνεισφορά στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου, αποχώρησε από την ΕΟΣΣ στις 30/6/2015, μετά από αίτημά του στο ΔΣ.

 

-Από 1/7/2015 την θέση του Γενικού Διευθυντή ανέλαβε ο Ηλίας Καριώτογλου, Γεωπόνος της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου. Εδώ και 25 χρόνια εργάζεται στο δύσκολο κομμάτι της αμπελοκαλλιέργειας και της καθοδήγησης των παραγωγών μας, έχοντας παράλληλα και σφαιρική γνώση σε όλα τα θέματα της ΕΟΣΣ.

 

-Από 1/7/2015 την θέση του Οινολόγου στο Οινοποιείο Μαλαγαρίου, ανέλαβε η κυρία Ευαγγελία Αργυρού. Τα τελευταία 10 χρόνια εργαζόταν στο πλάι του Μανώλη Τσακαλάκη και θα συνεχίσει το έργο του, με σκοπό την συνέχιση της παραγωγής εξαιρετικών γλυκών και ξηρών οίνων διεθνούς αναγνώρισης και αποδοχής.

ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΑΜΟΥ

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 219 επισκέπτες συνδεδεμένους