Εκτύπωση
PDF

20 Φεβρουαρίου 2015

32 τόνοι κρασιού στο σιντριβάνι της Νάουσας

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Αποκριάς, ο Οινοποιητικός Συν/σμός ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ θα γεμίσει το συντριβάνι της κεντρικής πλατείας της πόλης μας με 32 τόνους Ξινόμαυρο κρασί με σκοπό να προσδώσει άλλη γεύση και χρώμα στη γιορτή του καρναβαλιού της Νάουσας, αποδεικνύοντας το «Νάουσα, Πόλη του κρασιού».

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου άφθονο κρασί θα ρέει από τους πίδακες του σιντριβανιού και το πρωτόγνωρο θέαμα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά οι κάτοικοι, όλοι οι επισκέπτες στην πόλη μας και όχι μόνο.

Καλούμε όλους τους οινόφιλους να βρεθούν το εορταστικό τριήμερο στη Νάουσα για να δοκιμάσουν από κοντά τη μοναδική ποικιλία του Ξινόμαυρου απολαμβάνοντας παράλληλα και το δρώμενο « Γενίτσαροι και Μπούλες » που αποτελεί το σύμβολο της αποκριάς στη Νάουσα.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 246 επισκέπτες συνδεδεμένους