Εκτύπωση
PDF

29 Οκτωβρίου 2014

Παρουσίαση του νέου Προγράμματος Προβολής και Προώθησης της ΕΔΟΑΟ στο πλαίσιο της ΚΟΑ Οίνου & των Δυνατοτήτων αξιοποίησής του από τα οινοποιεία.

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Electra Palace (Ν. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα) με θέμα:

«Παρουσίαση του Προγράμματος Προβολής & Προώθησης της ΕΔΟΑΟ στο πλαίσιο της ΚΟΑ Οίνου για την περίοδο 2014-2016 – Δυνατότητες αξιοποίησης από τα οινοποιεία»

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προβολής και Προώθησης μέσω της ΚΟΑ Οίνου η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου κατέθεσε και εγκρίθηκε generic Πρόγραμμα Προβολής του ελληνικού κρασιού για τις περιόδους 2014-15 και 2015-16.

Όπως και κατά την προηγούμενη περίοδο, εκτός των άλλων generic δράσεων, θα υπάρχει ενότητα δράσεων η οποία θα αφορά σε generic δράσεις που στοχεύουν στην ιδιαίτερη αξιοποίηση τους από τα οινοποιεία/υποοντότητες που θέλουν να προβάλλουν τα κρασιά τους (ΠΟΠ – ΠΓΕ – περιοχές) τα οποία θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Το κόστος της ιδίας συμμετοχής (20% επί του συνόλου του Προγράμματος) στο πλαίσιο των δράσεων αυτών θα καλυφθεί από τα οινοποιεία/υποοντότητες που θα συμμετέχουν.

Η Δήλωση Συμμετοχής δεν προϋποθέτει υπογραφή Συμβολαίου Αυτοδέσμευσης.

Οι χώρες στόχοι του Προγράμματος της ΕΔΟΑΟ είναι: ΗΠΑ, Καναδάς, Κίνα, Αυστραλία, Ινδία.

Στη σύσκεψη καλούνται όλα τα οινοποιεία της χώρας, ανεξάρτητα αν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ή όχι, προκειμένου να ενημερωθούν και να τους δοθεί η δυνατότητα να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους, όποια θα ενδιαφερθούν.

Κατά τη σύσκεψη θα γίνει ολοκληρωμένη και διεξοδική παρουσίαση των δράσεων, ως και των δυνατοτήτων συμμετοχής.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 168 επισκέπτες συνδεδεμένους