Εκτύπωση
PDF

23 Οκτωβρίου 2014

To FIZZ της ΑΕΣ ΠΕΖΩΝ κάνει βήματα και στη μακρινή Αυστραλία

Τα πρώτα βήματα της στην μακρινή Αυστραλία έκανε η Ένωση Πεζών με το κοκτέιλ κρασιού FIZZ.

Το FIZZ διανέμεται ήδη από τις μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα με 9% αλκοόλ και γεύσεις μήλο, καρπούζι, ροδάκινο , κεράσι και Μοσχάτο. Όλες αυτές οι γεύσεις προβλήθηκαν στη διεθνή έκθεση Fine Food 2014 στη Μελβούρνη τον προηγούμενο μήνα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παγωμένο FIZZ σε σφηνάκι ή κοκτέιλ.

Η στόχευση στην αγορά της Αυστραλίας σκοπεύει την επιμήκυνση της χρονικής διάρκειας των πωλήσεων, καθώς το FIZZ είναι εξαιρετικό δροσιστικό ποτό και ως γνωστόν το καλοκαίρι στο Νότιο Ημισφαίριο έπεται.

Καθώς οι Αυστραλοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα θέματα υγιεινής διατροφής, το γεγονός ότι το FIZZ δεν είναι σκληρό ποτό αλλά κρασί θα επικοινωνηθεί ιδιαίτερα στο κοινό.

Ένα κοντέινερ με όλες τις γεύσεις έχει ήδη σταλεί στην Μελβούρνη από όπου ξεκινάει η διανομή τ

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 312 επισκέπτες συνδεδεμένους