Εκτύπωση
PDF

10 Ιουλίου 2014

Η ΕΑΣ ΠΕΖΩΝ και η ΚΑΪΡ υπέγραψαν συμφωνητικά συνεργασίας με κινέζους επιχειρηματίες

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων προβολής προώθησης οίνων 10μελής επιχειρηματική αντιπροσωπεία από την Κίνα επισκέπτεται τα Πεζά και τη Ρόδο στις 7,8,9,10 Ιουλίου. Εν συνεχεία η εν λόγω αποστολή θα επισκεφθεί τον Τύρναβο και την Κεφαλονιά.

Σκοπός της πολυήμερης επίσκεψης των κινέζων επιχειρηματιών είναι να γνωρίσουν από κοντά τον ελληνικό αμπελώνα και να υπογράψουν συμφωνητικό συνεργασίας για την αντιπροσώπευση και εισαγωγή των προϊόντων στην αγορά της Κίνας.

Η δεκαμελής αποστολή από την Κίνα επισκέφθηκε στις 8 και 9/7 τα Πεζά με σκοπό την επίσημη υπογραφή νέου μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ και της κινέζικης εταιρείας GUANGZOU YANGCHENG CO. LTD

Η επίσκεψη αυτή επισφραγίζει το ξεκίνημα της συνεργασίας με την εταιρεία GUANGZOU YANGCHENG CO. LTD με πώληση 36.000 φιαλών ετησίως του ξηρού ερυθρού οίνου “Νήσος” που πρόσφατα βραβεύθηκε στον διαγωνισμό Interwine στην Καντώνα της Κίνας.

Η συνεργασία αυτή εκφράζει απόλυτα την εξωστρεφή στρατηγική πολιτική της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ η οποία συνεχίζει σταθερά εδώ και δεκαετίες την προώθηση των προϊόντων της εκτός των συνόρων.

Την Τετάρτη 9/7 η κινέζικη αντιπροσωπεία ξεναγείται στο Μουσείο των Φανών στη Ρόδο όπου λειτουργεί το Βιωματικό Κέντρο Αγροτικής Κληρονομιάς και επισκέπτεται τους αμπελώνες του Έμπωνα και τις υπόλοιπες περιοχές από τις οποίες η ΚΑΙΡ συγκεντρώνει την πρώτη ύλη για τα εξαιρετικά της κρασιά.

Την Πέμπτη 10/7 οι κινέζοι επιχειρηματίες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της ΚΑΙΡ και στη συνέχεια στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα υπογράψουν επίσης συμφωνητικά συνεργασίας.

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 86 επισκέπτες συνδεδεμένους