Εκτύπωση
PDF

11 Μαρτίου 2014

H Vente-Privee.com στην αγορά οίνου του Ηνωμένου Βασιλείου


Mε 3,3 εκατομμύρια μπουκάλια να πωλούνται στην Ευρώπη και αύξηση 30% το 2012 και κύκλο εργασιών € 36.000.000 η Vente - Privee.com επιτίθεται τώρα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.


Η Vente - Privee.com είναι παρούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2009 και έχει μια βάση δεδομένων 200.000 συνδρομητών μέσω των οποίων το site αποστέλλει προσφορές κρασιών.

Η αρχή στην οποία βασίστηκε η επιτυχία του Vente - Privee.com ήταν οι φανταστικές ευκαιρίες που προκαλούν παρορμητικές αγορές.

Αν και αναγνωρίζει ότι το φορολογικό περιβάλλον στο Ηνωμένο Βασίλειο θα καταστήσει λιγότερο ευνοϊκές τις προσφορές από ό,τι στη γαλλική αγορά, ο Xavier Court (συνιδρυτής της Vente-Privée.com) εξακολουθεί να ελπίζει ότι το site θα προβεί σε προσφορές με χαμηλότερες από τις κανονικές τιμές κατά 30-40%.

Η ιδέα βασίζεται στο ότι τα κρασιά που θα πωλούνται στο site έστω και φθηνότερα θα επωφεληθούν από την αύξηση της φήμης τους που προέρχεται από τη συμμετοχή τους στο site.

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 51 επισκέπτες συνδεδεμένους