Εκτύπωση
PDF

17 Δεκεμβρίου 2013

Νέα παράταση στην υποβολή ψηφιακών Δηλώσεων Συγκομιδής, έως τις 15 Ιανουαρίου 2014

Μαζί με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των χειρόγραφων Δηλώσεων Συγκομιδής, την 15η Ιανουαρίου, εκπνέει πλέον και η ημερομηνία υποβολής των ηλεκτρονικών δηλώσεων, μετά από νέα παράταση που χορήγησε το ΥΑΑΤ.

Οι ουσιαστικοί λόγοι σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΕΟΣΟΕ, αφορούν την μικρή συμμετοχή παραγωγών μεγάλων αμπελουργικών ζωνών της χώρας. Δεύτερος σημαντικός λόγος είναι η διασφάλιση της τεχνικής δυνατότητας παράλληλης εισαγωγής στο σύστημα από τις ΔΑΟΚ (που θα καταχωρούν ηλεκτρονικά τις χειρόγραφες δηλώσεις) και από τους αμπελουργούς που θα συνεχίζουν την ψηφιακή υποβολή, αφού υπήρξαν αιτήματα φυσικών προσώπων (αμπελουργών) και την 16η Δεκεμβρίου για να «ανοίξει» το σύστημα και να συνεχίσουν να υποβάλλουν Δηλώσεις Συγκομιδής.

Παράλληλα το ΥΑΑΤ απευθυνόμενο στις ΔΑΟΚ τις προτρέπει να ενθαρρύνουν τους αμπελουργούς να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική υποβολή, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη εξοικείωση με την εφαρμογή.

Για την απόφαση πατήστε εδώ

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 82 επισκέπτες συνδεδεμένους