Εκτύπωση
PDF

9 Δεκεμβρίου 2013

Υποβολή ηλεκτρονικών δηλώσεων (λήξη 15/12)

Tελευταία εβδομάδα για την υποβολή ηλεκτρονικών δηλώσεων συγκομιδής. Οι διορθώσεις που απαιτούνται στο αμπελουργικό Μητρώο, είναι ο λόγος για τον οποίο παρέτεινε για ακόμη μια φορά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών Δηλώσεων Συγκομιδής το ΥΑΑΤ, όπως είχε επισημάνει και η ΚΕΟΣΟΕ.

Παρ΄όλα αυτά παραμένει ενεργή η υποχρέωση των αμπελουργών να υποβάλλουν χειρόγραφα τις Δηλώσεις Συγκομιδής έως τις 15/1/2014.
Η ΚΕΟΣΟΕ καλείς τους αμπελουργούς να προβούν στην αναγκαία επικαιροποίηση της καρτέλας τους (μεταβιβάσεις, διορθώσεις, ποικιλίες, εκτάσεις κ.λ.π) δεδομένου ότι από τον Αύγουστο του 2014 και μετά οι Δηλώσεις Συγκομιδής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά. Παράλληλα επιβεβαιώνεται η απαρέγκλιτη αναγκαιότητα εγγραφής στο ηλεκτρονικό Μητρώο Αγροτών, αφού ήδη το ΥΑΑΤ και ο ΕΛΓΑ απαιτούν την εγγραφή στο Μητρώο αγροτών προκειμένου να αποζημιώσουν τους αγρότες μέσω των Π.Σ.Ε.Α.
Πατήστε εδώ για την εγκύκλιο παράτασης του ΥΑΑΤ

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 183 επισκέπτες συνδεδεμένους