Εκτύπωση
PDF

30 Μαΐου 2013

Παράταση για την υποβολή προγραμμάτων προβολής προώθησης οίνων σε Τρίτες Χώρες

Μέχρι τις 28/6/2013 (παράταση που ζήτησε και η ΚΕΟΣΟΕ αφού η υποβολή έληγε στις 25/5/2013) παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής προτάσεων για τα προγράμματα προβολής προώθησης οίνων σε Τρίτες Χώρες στο πλαίσιο της Ενιαίας ΚΟΑ (ΚΟΑ Οίνου).

Μαζί με την παράταση παρατείνεται και η αγωνία του κλάδου σχετικά με την χρηματοδότηση της Δημόσιας συμμετοχής, αφού ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας και ο αναπληρωτής υπουργός Χ. Σταϊκούρας δεν έχουν υπογράψει ακόμα την απόφαση συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου κατά 30% στον προϋπολογισμό του μέτρου που για το 2013 ανέρχεται στα 8 εκ. €, ενώ από το 2014 και μετά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, το ποσό διπλασιάζεται.

Αλλαγή επέρχεται και στον ελάχιστο προϋπολογισμό που μπορεί να έχει κάθε πρόταση, ο οποίος ορίζεται στα 40.000 € από 60.000 €.

Για την εγκύκλιο του ΥΑΑΤ πατήστε εδώ

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 80 επισκέπτες συνδεδεμένους