Εκτύπωση
PDF

23 Μαΐου 2013

Διακρίσεων συνεχεία για το Ασύρτικo 2012 της SANTOWINES

Διακρίσεων συνέχεια για το Ασύρτικo εσοδείας 2012 της SantoWines, το οποίο κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό International Wine Challenge 2013 του Λονδίνου, και μάλιστα με την υψηλότερη διάκριση για τον Θηραϊκό αμπελώνα και μια από τις καλύτερες θέσεις όλων των ελληνικών συμμετοχών! Επίσης, διακρίθηκε με το Χάλκινο μετάλλιο στον διαγωνισμό International Wine and Spirit Competition 2013.

Εντυπωσιακά και τα σχόλια και η βαθμολόγια του καταξιωμένου οινοδημοσιογράφου και σύμβουλου, Quentin Sadler, από τη Μεγάλη Βρετανία που δοκίμασε επιλεγμένες ετικέτες μας:
92 βαθμούς για το Ασύρτικο 2012 -"εξαιρετικό κρασί με εντυπωσιακή καθαρότητα και μια τέτοια ποιότητα οξύτητας και μεταλικότητας που του προσδίδει μια απαράμιλλη φινέτσα και μια θαυμάσια επίγευση".
93 βαθμούς στο Vinsanto, “ενα εξαιρετικό επιδόρπιο κρασί που στέκεται υπέροχα και μόνο του" και διακρίνεται για "το εντυπωσιακό βάθος και την πολυπλοκότητα της γεύσης του".
"Από όλες τις γευστικές δοκιμές, υπάρχει ένας ελληνικός αμπελώνας που πάντα ενθουσιάζει τους οινόφιλους. Και αυτός δεν είναι άλλος από το νησί της Σαντορίνης και τα λευκά κρασιά του" , αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε το άρθρο.

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 239 επισκέπτες συνδεδεμένους