Εκτύπωση
PDF

22 Μαΐου 2013

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προώθηση οίνων σε αναδυόμενες αγορές

Την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εταιρικά και όχι generic προγράμματα προβολής προώθησης μέσω της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, μπορούν να υποβάλλουν έως 23/5/2013 τα οινοποιεία προς αυτήν.

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, η ΕΔΟΑΟ αναλαμβάνει για πρώτη φορά να εκτελέσει προγράμματα προβολής και προώθησης οίνων όχι σε κύριες αγορές (π.χ. ΗΠΑ, Καναδάς, Ρωσία, Κίνα, κλπ), χώρες στις οποίες σε συνεργασία με το ΟΠΕ δραστηριοποιείται με generic δράσεις υπό το brand New Wines of Greece, αλλά στις αναδυόμενες αγορές όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, η Ινδία, η Κορέα, η Νορβηγία, κλπ.

Η πρωτοβουλία αυτή ελήφθη επειδή είναι ιδιαίτερα δύσκολο λόγω κόστους να προβληθούν ιδίως οι μικρές επιχειρήσεις στις χώρες αυτές, όπου σημειωτέον ο ανταγωνισμός βρίσκεται ήδη εκεί.

Να τονισθεί ότι τα προγράμματα προβολής και προώθησης χρηματοδοτούνται κατά 80% από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, ενώ τα οινοποιεία καλύπτουν το 20% με ίδια κεφάλαια.

Οι δράσεις προβολής θα αφορούν εταιρικές ενέργειες όπως π.χ. δημιουργία website, εντύπων, συμμετοχές σε εκθέσεις, γευσιγνωσίες, καταχωρήσεις, επιχειρηματικές αποστολές κλπ.

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 192 επισκέπτες συνδεδεμένους