Εκτύπωση
PDF

15 Μαΐου 2013

Και η ΕΑΣ Πεζών στην επιχειρηματική αποστολή του Α. Σαμαρά στην Κίνα

Η συνεπής και μόνιμη παρουσία τα τέσσερα τελευταία χρόνια της ΕΑΣ Πεζών στην αγορά της Κίνας (κυρίως Σαγκάη, Hong Kong και Καντόνα) με συμμετοχή της στις σημαντικότερες αγροτοδιατροφικές εκδηλώσεις, αλλά κυρίως η αποτελεσματικότητα των ενεργειών και η ποιότητα των προϊόντων της αποτέλεσαν το κριτήριο της συμμετοχής της στην επιχειρηματική αποστολή του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στην Κίνα.

Η συνεταιριστική παρουσία μετά την συμμετοχή των Coop Wines of Greece ενδυναμώνεται στην αποστολή αυτή με την παρουσία της υπεύθυνης Marketing του συνεταιρισμού κ. Ε. Μπάκιντα, που κυριολεκτικά έχει κάνει δεύτερη πατρίδα της την Κίνα (σσ. πριν μια εβδομάδα συμμετείχε στην έκθεση SIAL της Σαγκάης), αφού η ΕΑΣ Πεζών εκτελεί ήδη τετραετές πρόγραμμα Προβολής και Προώθησης οίνων, χρηματοδοτούμενο από την ΚΟΑ Οίνου και την τελευταία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Πεζών έχουν επισκεφθεί κατά καιρούς κορυφαίοι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες της Κίνας.

Οι προσπάθειες της ΕΑΣ επικεντρώνονται στα ποοϊόντα του ελαιολάδου και οίνου ενώ πρόσφατα ξεκίνησε η προσπάθεια τοποθέτησης του νέου ανθρακούχου προϊόντος της, FIZZ που είναι βασισμένο στο κρασί με την προσθήκη φρούτων.

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 623 επισκέπτες συνδεδεμένους