Εκτύπωση
PDF

1 Μαΐου 2013

Οδηγίες ΟΠΕΚΕΠΕ για τις online μαζικές αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης

Με σκοπό την αντιμετώπιση περιπτώσεων μαζικής δέσμευσης αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης του έτους 2013 παραγωγών εν αγνοία τους, μέσα από την εφαρμογή διαδικτυακής υποβολής τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ, και προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του συστήματος αλλά και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών εκδόθηκε σήμερα ειδική ανακοίνωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με την οποία ενημερώνονται όλοι οι χρήστες ότι:

«Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις οφείλετε να κοινοποιήσετε, αυθημερόν, στις κατά τόπους Υπηρεσίες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε την έγγραφη εξουσιοδότηση με βεβαία χρονολογία κατά την ημερομηνία της αίτησης για την χορήγηση κωδικού, σύμφωνα με την οποία είστε νόμιμος πληρεξούσιος για την υποβολή της αιτήσεως ΟΣΔΕ 2013, για το σύνολο των παραγωγών που φέρεσθε ότι εκπροσωπείτε και των οποίων κάνατε ή προτίθεσθε να κάνετε χρήση του ΑΦΜ ενός εκάστου, εκ των φερομένων εντολέων σας.

Είναι αυτονόητο ότι η υποβολή των αιτήσεων ΟΣΔΕ 2013 υποβάλλεται ΔΩΡΕΑΝ από τους παραγωγούς, είτε μέσω των πυλών εισαγωγής (ΕΑΣ), είτε δια μέσου του διαδικτύου, μεμονωμένα εκτός των ΕΑΣ με απ’ ευθείας δήλωση προς τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε απ’ όπου λαμβάνουν ατομικό κωδικό πρόσβασης».

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 191 επισκέπτες συνδεδεμένους