Εκτύπωση
PDF

16 Απριλίου 2013

Καινοτόμο προϊόν πρωτοποριακή φρέσκια και νεανική διαφήμιση από την ΕΑΣ ΠΕΖΩΝ: δείτε το

Βγήκε στον αέρα το νέο video clip της Ελένης Φουρέιρα “Sweetest Love” απόσπασμα του οποίου “ντύνει” τη νέα διαφήμιση του φρουτοποτού FIZZ.

Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει ταράξει τα νερά της ελληνικής pop σκηνής, φέρνοντας μαζί της όλη τη φρεσκάδα και τη διάθεση για ανανέωση, δε θα μπορούσε να πίνει άλλο ποτό από το FIZZ. Και φυσικά, το FIZZ, δε θα μπορούσε να ακούει άλλη μουσική από αυτήν της Ελένης Φουρέιρα. Γι’ αυτό,  το νέο, δυνατό της τραγούδι, δανείζει το ρυθμό του στο FIZZ, επενδύοντας μουσικά το διαφημιστικό του σποτ και επικυρώνοντας έτσι την επίσημη συνεργασία τους. Σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, του γνωστού και βραβευμένου σκηνοθέτη video clip, το διαφημιστικό σποτ «παίζει δυνατά» τη μουσική της Ελένης και την αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής μας διάθεσης. Ο ίδιος σκηνοθέτης σκηνοθετεί και το video clip του νέου τραγουδιού  δένοντας ακόμα πιο δυνατά τη σχέση της Ελένης Φουρέιρα με το FIZZ.

Με βάση το κρασί, το FIZZ «παίζει» με τα φρούτα όπως το μήλο, το ροδάκινο, το κεράσι και το καρπούζι για να δημιουργήσει τα 4 νέα ποτά που θα λατρέψετε από την πρώτη γουλιά. Με 9% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το FIZZ πίνεται παγωμένο, αφήνοντας μια γλυκιά, φρουτένια γεύση που θα σας συναρπάσει.

Λευκό για το ροδάκινο και το μήλο και ροζέ για το κεράσι και το καρπούζι, το FIZZ θα το βρείτε σε μπουκάλι των 275ml «τυλιγμένο» σε μία πρωτότυπη, fun ετικέτα γεμάτη χρώμα και εκρηκτική διάθεση. Όπως ακριβώς και η Ελένη Φουρέιρα, που είναι γεμάτη ενέργεια, αισθησιασμό και εκρηκτική ενέργεια!
Με ένταση, ρυθμό και καλοκαιρινή διάθεση, το νέο τραγούδι της Φουρέιρα  υπόσχεται να γίνει το hit του φετινού καλοκαιριού, ενώ το FIZZ, το απόλυτο drink.  Πιείτε την πρώτη γουλιά και πείτε… FIZZ!

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 458 επισκέπτες συνδεδεμένους