Εκτύπωση
PDF

14 Μαρτίου 2013

Ένωση Πεζών, βράβευση στη Detrop 2013 του ανθρακούχου κοκτέιλ κρασιού FIZZ

Με διπλή επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΕΖΩΝ στην  22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών DETROP και OENOS που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από 7-10 Μαρτίου.

Καταρχήν, η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ απέσπασε το 2o βραβείο ετικέτας στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών στα Gold Label Awards 2013 για το νέο ready-to-drink ποτό που ακούει στο όνομα FIZZ και κυκλοφορεί σε μπουκάλι των 275ml «τυλιγμένο» σε μία πρωτότυπη, fun ετικέτα (φωτο). Με βάση το κρασί, το FIZZ «παίζει» με φρούτα για να δημιουργήσει τα 4 νέα ποτά: λευκό κρασί με ροδάκινο και μήλο και ροζέ με κεράσι και καρπούζι.  Με 9% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το FIZZ πίνεται παγωμένο, αφήνοντας μια γλυκιά, φρουτένια γεύση. Τα Gold Label Awards διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τις εκδόσεις All Pack Hellas σε συν-διοργάνωση με την Helexpo, το Σύνδεσμο Ετικετοποιών (ΣΕΕ), την Ένωση Γραφιστών (ΕΓΕ), τον Σύνδεσμο Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας (ΣΕΜΕΕ), τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Συσκευασίας (ΕΙΣ), το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ). Το βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος Συνδέσμου Ετικετοποιών Ελλάδος κ.Σκορδάκης.

Επίσης, η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ βραβεύτηκε από την διοργανώτρια Helexpo με τον ειδικό έπαινο διοργανωτή για την οργανωμένη παρουσία, τη λειτουργικότητα και την αισθητική του περιπτέρου της. Το 33 τετραγωνικών μέτρων περίπτερο (φωτο) είχε κεντρικό θέμα το νέο ανθρακούχο φρουτοκρασί FIZZ. Τα βραβεία απένειμαν ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ κ. Θεόδωρος Σουμπάσης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αναστάσιο Τζίκα.

Η καταξίωση αυτή είναι αποτέλεσμα της δυναμικής ανάπτυξης της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ και της συνεχούς παρουσίας της στην αγορά με σταθερή ποιότητα και καινοτόμες δράσεις.

Το κρητικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το FIZZ στη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Ρέθυμνο από την ερχόμενη Πέμπτη μέχρι την Κυριακή της Αποκριάς όπου το FIZZ είναι χορηγός.

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 73 επισκέπτες συνδεδεμένους