Προϊόντα  

«Μεσενικόλα»
Από το Οινοποιείο της Ένωσης, με βάση αυτή την ποικιλία, παράγεται το: «Μεσενικόλα», ένα κρασί με ευχάριστο άρωμα, απαλή επίγευση και ικανοποιητικό σώμα.

Τoπικοί οίνοι
Το 2008 για άλλη μια φορά οι προσπάθειες της Ένωσης και άλλων τοπικών φορέων έχουν επιτυχή κατάληξη με την αναγνώριση του «Τοπικού Οίνου Καρδίτσας». Η αναγνώριση λειτούργησε καταλυτικά για τη δυναμική ανάπτυξη του κλάδου της αμπελουργίας και οινοποιίας στο Νομό.
Η ΄Ενωση παράγει τους Τοπικούς Οίνους: «ΑΚΡΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟΣ»: Λευκό, ξηρό κρασί παράγεται από την ποικιλία Ροδίτης. Διακρίνεται από το φρουτώδες άρωμα και την ξεχωριστή, ισορροπημένη γεύση. «ΑΚΡΑΤΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ»: Παράγεται από σταφύλια που καλλιεργούνται σε επιλεγμένους αμπελώνες σε ημιορεινή περιοχή της Καρδίτσας. Ξεχωρίζει από το λαμπερό κόκκινο χρώμα και το σύνθετο άρωμα.

Τσίπουρο
Σε μια νέα μονάδα απόσταξης - παραγωγής και εμφιάλωσης παράγεται το τσίπουρο της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας με την επωνυμία «Ο Ταυρωπός». Πρόκειται για μία πρότυπη μονάδα αποσταγματοποιείου - ποτοποιείου, εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που άρχισε την λειτουργία της το 2009 παράγοντας: Τσίπουρο με γλυκάνισο 44% - Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο 40%. Το τσίπουρο της Ένωσης, έκανε δυναμική είσοδο στην αγορά του νομού Καρδίτσας και σήμερα ένα χρόνο μετά κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της τοπικής αγοράς.

μαύρο μεσεσενικόλα Mεσενικόλας ερυθρός ξηρός Aκρατος οίνος λευκός ξηρός Aκρατος οίνος ερυθμρός ξηρός
Tσίπουρο ο Tαυρωπός Tσίπουρο ο Tαυρωπός    
Web design by Epopsis © 2010