Εκτύπωση
PDF

1 Ιουνίου 2012

O αριθμός των επισκεπτών από την Κίνα στο site του Decanter.com έχει ξεπεράσει τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και τις ΗΠΑ για πρώτη φορά

Τον Απρίλιο του 2012, η ιστοσελίδα είχε  επισκέψεις από την Κίνα σε ποσοστό πάνω από το 26% της συνολικής κίνησης, μπροστά από το Ηνωμένο Βασίλειο (24,6%) και τις ΗΠΑ (15,9%).

Αυτό αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 30% μέχρι το τέλος Μαΐου!

Τα αριθμητικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, σε ένα σεμινάριο στο Decanter Vinexpo Ασίας-Ειρηνικού, που έχει τίτλο «Ανακαλύπτοντας το  κρασί-εραστή στην Κίνα», έδειξαν ότι το 2012, οι επισκέπτες από την ηπειρωτική Κίνα στο site είχαν αυξηθεί από το 1,3% τον Ιανουάριο σε 26% τον  Απρίλιο, λαμβάνοντας την 1η θέση από την 13η  μέσα σε τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη της Vinexpo, η κινεζική κατανάλωση κρασιού αναμένεται να αυξηθεί κατά 54% μεταξύ 2011 και 2015. Το 2011 η Κίνα ανέβηκε στην 5η θέση στη λίστα των κορυφαίων χωρών κατανάλωσης κρασιού, μπροστά από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο συντάκτης του Decanter.com John Abbott δήλωσε: «Η αύξηση των επισκεπτών από την Κίνα είναι απίστευτη, και δείχνει μια σαφή τάση για ολοκληρωμένες online πληροφορίες για το κρασί. Η χρονική συγκυρία είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού συμπίπτει με την έναρξη της Decanterchina.com αυτό το φθινόπωρο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσεγγίσουμε έναν αυξανόμενο πληθυσμό της Κίνας που είναι λάτρεις του κρασιού.

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 98 επισκέπτες συνδεδεμένους