Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Εκτύπωση
PDF

21 Ιουλίου 2016

Κρασί παγωτό θα γίνει τάση;

Τα τελευταία χρόνια κάποιοι προσπαθούν να εισαγάγουν μια τάση στο κρασί για να μπει στον ιερό και απαραβίαστο χώρο της απόλαυσης του καλοκαιριού.

Με τίτλο "Ένα κρασί πάγου φέτος το καλοκαίρι, σας ενδιαφέρει ; Τι είναι λοιπόν αυτό το αγνώστων στοιχείων gourmet αντικείμενο; Η Winecream εξηγεί ,ότι είναι ένα μίγμα κρασιού κάτω από 10 ° αλκοόλ με φρέσκια κρέμα που ψύχεται με υγρό άζωτο και στη συνέχεια διακοσμείται με φρούτα, νωπά ή ξερά, καραμέλα .... Υπέροχο! για ορισμένους, Monstrosa horribilis! για τους άλλους.

Η Winecream δεν είναι η πρώτη που ξεκίνησε στην εξειδικευμένη αγορά του αρωματισμένου κρασιού με πάγο. Η Mercer’s προσφέρει μια σειρά από έξι παγωτά (merlot, Riesling, Chardonnay, zinfandel ...). Εκτός από αυτές τις δύο αμερικανικές εταιρείες, άλλες πρωτοβουλίες είναι σπάνιες. Το κρασί παγωτό παραμένει περιορισμένο στην απόλαυση του "do it yourself". Το διαδίκτυο προσφέρει πολλές συνταγές για παγωτά από κρασί που φτιάχνονται στο σπίτι και κυρίως μια εντυπωσιακή σειρά από γρανίτες, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν .

Τα παραδείγματα αυτά μοιάζουν περισσότερο με αδύναμο σήμα μιας τάσης που θα μπορούσε να προκύψει. Ίσως όχι το 2016, ωστόσο. Αν πιστεύει κανείς το βαρόμετρο Gallo, οι Γάλλοι δεν φοβούνται την καινοτομία στον τομέα του οίνου και είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν και να υιοθετήσουν νέα πρότυπα κατανάλωσης, όπως κοκτέιλ. Έτσι, είναι έτοιμοι για ένα "Rose Pamp deux boules et cornet "; Ή ένα γλυκό κόκκινο κρασί με κομματάκια μαύρης σοκολάτας.

 

Φορολογία συνεταιρισμών

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Aμπελοοινικά Nέα

Tο νέο τεύχος της εφημερίδας της KEOΣOE

Δείτε εδώ

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 51 επισκέπτες συνδεδεμένους