Εκτύπωση
PDF

2 Απριλίου 2014

H Prowein 2014 βραβεύει την ΕΑΣ Πεζών και την ΚΑΪΡ

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν τα κρασιά της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Prowein 2014 που έκλεισε τις πύλες της την προηγούμενη βδομάδα στο Düsseldorf της Γερμανίας.

Οι βραβεύσεις των τοπικών & ποικιλιακών οίνων αποτελούν τιμή για τους παραγωγούς και τους οινοποιούς της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ και καταδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των κρασιών της.
Συγκεκριμένα διακρίθηκαν:

ΝΗΣΟΣ ερυθρός οίνος ΠΓΕ Κρήτη,
Ποικιλίες: κοτσιφάλι & syrah,
Βαθμολογία: 85/100 (Διαγωνισμός Tasted Journal)

ΠΕΖΑ λευκός οίνος ΠΟΠ Πεζά,
Ποικιλία: βιλάνα,
Κατάταξη: Premium (Διαγωνισμός Weinwirtshaft, Meininger)

ΠΕΖΑ ερυθρός οίνος ΠΟΠ Πεζά,
Ποικιλίες: μαντηλάρι & κοτσιφάλι,
Κατάταξη: Premium  (Διαγωνισμός Weinwirtshaft, Meininger)

Ανάλογη διάκριση απενεμήθη και στον Αφρώδη οίνο της ΚΑΪΡ ΑΕ “VELVET” που παράγεται με παραδοσιακές μεθόδους από τις αρωματικές ποικιλίες Αθήρι και Chardonnay. 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 359 επισκέπτες συνδεδεμένους